FleetCareXL: optelsom van specialisten

Over ons

Wagenparkbeheer doen we voor u. Samenwerking staat daarbij op één. Vanuit onze expertise en volledig gebaseerd op uw wensen en eisen, werken we aan een optimaal fleetmanagement.
Daarvoor heb je experts nodig. Met kennis. Maar ook met inzicht en enthousiasme. Met liefde voor het vak. Op verschillende vlakken. Want wagenparkbeheer is een optelsom van specialiteiten. FleetCareXL heeft al die specialisten samengevoegd in een ervaren team, dat zich voor u inzet. Om de hoogste kwaliteit te bereiken.

Gecontroleerde groei - De klant voorop

FleetCareXL is voortgekomen uit BAS Holding. Dit snel groeiende, internationale familiebedrijf, met een grote, decennialange ervaring in de truck-business, zorgde van begin af aan voor een solide basis. Met >700 fte en een jaaromzet van >300 miljoen Euro, behoort BAS-holding tot de ‘champions league’ van de truckbranche.

Eind 2012 startte FleetCareXL, in nauwe samenwerking met een launching customer, als volledig zelfstandige onderneming. Daarbij is in de opstartperiode bewust gekozen voor gecontroleerde groei. Dat stelde ons in staat om – weloverwogen – de juiste stappen te zetten. Voor een doelmatige, strategische opzet van het bedrijf. Zodat we onze klanten, van begin af aan, de beste service zouden kunnen bieden.

Inmiddels staat FleetCareXL stevig op de kaart. Op dit moment hebben we >3000 voertuigen in beheer voor verschillende klanten en werken we vanuit een netwerk van ruim 160 werkplaatsen in het hele land. Wij hebben de ambitie om binnen een aantal jaren een Europees dekkend netwerk aan te kunnen bieden.

Communiceren en informeren!

Vanuit onze ervaring, weten wij als geen ander, dat goed wagenparkbeheer vrijwel volledig draait om de juiste communicatie en informatie, op het juiste moment. Om daarvoor te kunnen zorgen, creëerden wij FleetGuide.

Een dergelijk platform bestond nog niet. We moesten zelf een compleet nieuw systeem ontwikkelen. Uitgangspunt daarbij is van begin af aan geweest, dat wij – en de klant – op elk moment in staat moeten zijn om snel, adequaat en 100% afspraakgericht te werken. Met alle tijd- en kostenbesparende voordelen van dien.

De praktijk is het bewijs

De aanpak, ondersteuning en serviceverlening van FleetCareXL wordt inmiddels toegepast voor gerenommeerde professionele klanten, zoals onder meer Renewi (Van Gansewinkel Groep), Beelen Sloopwerken, Heijmans Bouwbedrijf en Suez.

Gespecialiseerd team - Kennis van uw branche

Doel van FleetCareXL is in eerste instantie om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk te beheren. Ons team werkt er dagelijks aan om u op die manier kosten te laten besparen en de uptime van uw voertuigen te verhogen.

Het team

Name

Tom Hendriks

Manager IT Development

Name

Harm Thissen

Manager

Name

Pieter van de Hei

Teamleider Contractbeheer

Name

Maik van Vlerken

Vlootbeheerder

Name

Gertjan de Wildt

Vlootbeheerder

Name

Robin Schoenmakers

Contractbeheerder

Name

Pieter van Weert

Contractbeheerder