Wagenparkbeheer Software FleetGuide

FleetGuide software

FleetGuide wagenparkbeheer software

Spil in realtime fleetmanagement

Alles is gebaseerd op ons centrale uitgangspunt: altijd doen wat je belooft. Om ons daar op elk moment aan te kunnen houden, maken we gebruik van FleetGuide, ons online informatie- en communicatiesysteem.

In korte tijd heeft FleetGuide zich als onmisbaar bewezen. Het stelt ons (en u) in staat om alle informatie te stroomlijnen en processen te monitoren, waardoor een succesvol wagenparkbeheer gegarandeerd is.

Met FleetGuide wordt het vooraf beoordelen, uitvoeren en rapporteren sterk vergemakkelijkt. Alle kosten op een rij: onderhoud, schade, modificatie, banden. Volledig budgettair sluitend per locatie en zelfs per voertuig. Gebaseerd op Service Level Agreements. Zodat goedkeuring en facturering met één druk op de knop mogelijk is. Voor optimale uptime.

FleetGuide software voor realtime fleetmanagement

Realtime inzicht

Realtime inzicht, iedereen,
altijd, overal

Via FleetGuide heeft iedereen, altijd, realtime inzicht in dezelfde data. Bij dit alles vormen onze Key Performance indicators het uitgangspunt. Vanuit FleetGuide stellen wij rapportages op en volgen wij onze afspraken met u op. Zo verbeteren wij samen met ons netwerk, dagelijks onze dienstverlening.

Van correctief naar preventief beheer

Met de verzamelde data van alle voertuigen in Fleetguide, wordt ons systeem met de dag intelligenter. Dat vergemakkelijkt de werkwijze, verkort procedures en bespaart zo veel tijd en kosten. Een van de grootste voordelen is dat op deze manier de stap van correctief naar preventief beheer op efficiënte wijze mogelijk wordt gemaakt.

De belangrijkste voordelen

Iedereen op een lijn

Door FleetGuide staat u direct in verbinding met de werkplaats en ons. Zo kunnen reparatieaanvragen efficiënt en vooraf afgestemd worden en kunnen wij de beste planning realiseren. Iedereen op een lijn. FleetGuide geeft inzicht in:

Stamdata objecten
Leveranciersdata
Onderhoudsplanning
Chauffeursmeldingen per voertuig inclusief urgentie
Reparatiehistorie inclusief kosten
Vooraf geaccordeerde reparaties
Reparatie voortgang
Doorlooptijden
Vastprijzen
Financiële rapportages
Operationele rapportages
Performancerapporten werkplaatsen
Wagenparkbeheer software cloud
Wagenparkbeheer software FleetGuide app

FleetGuide App

Uw wagenpark altijd
bij de hand

FleetGuide is ook onderweg altijd inzichtelijk middels de FleetGuide app. In deze mobiele applicatie kunt u altijd en overal uw voertuiggegevens raadplegen. Ook kunt u aanvragen beoordelen en accorderen. Zo heeft u de belangrijkste gegevens over uw wagenpark altijd bij de hand!

Wat we nog meer voor u kunnen betekenen

Wagenparkbeheer door FleetCareXL

Wagenparkbeheer

Bekijk dienst

Wij beheren onder andere de wagenparken van:

Benieuwd wat FleetCareXL voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem contact op